2019國際貨運代理考試《專業英語》習題1

國際貨運代理考試網 鯉魚小編 更新時間:2019-07-02

距離2019年國際貨運代理考試還有不到一周的時間,大家可以趁著這段時間認真備考,小編為大家整理了一些國際貨運代理考試《專業英語》習題,附有答案,一起來測試一下吧!

1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

A. war risk

B. cancellation of import license

C. transfer risk

D. risk of non-acceptance

答案:D

2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as (   )

A. from July 21st to July 31st

B. from July 1st to July 15th

C. from July 11th to July 20th

D. from July 1st to July 10th

答案:A

3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

A. mates receipt

B. sea waybill

C. shipping notes

D. manifest

答案:A

4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for (   ).

A. discharging

B. fuel

C. demurrage

D. wages of crew

答案:D

5. Which of the following risks are not covered in FPA (   )

A. lightning

B. partial loss

C. general average

D. discharging at a port of distress following a sea peril

答案:B

6. The B/L can be issued by (   )

A. consignor

B. notify party

C. carrier

D. consignee

答案:C

7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? (   )

A. Order Bills of Lading

B. Straight Bills of Lading

C. Shipped Bills of Lading

D. Clean Bills of Lading

答案:B

8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the (  ) titled in the air waybill.

A. consignor

B. consignee

C. carrier

D. notify party

答案:B

9. (   ) are rates that are applicable to named types of freight.

A. Specific Commodity Rates

B. Class Rates

C. General Cargo Rates

D. Contract FAK Rates

答案:A

10. (  ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

A. BARECOM form

B. GENCON form

C. NYPE form

D. BALTIME form

答案:A

以上就是鯉魚小編為大家整理的國際貨運代理考試《專業英語》習題練習題,大家做完之后是不是覺得更加有把握了呢?鯉魚網有更多國際貨運代理考試資訊和復習資料,快來關注吧。

相關推薦:

2019國際貨運代理考試理論與實務試題及答案4

2019年國際貨運代理考試習題及答案(1)

專題匯總

足彩看盘 火锅店比汉堡店赚钱吗 诛仙3靠什么赚钱 捕鱼大师 下载 街电充电宝是如何赚钱的 麻将有几种玩法 股票主力靠什么赚钱 代理游戏币充值卡怎么赚钱 最新网络捕鱼平台 小啄赚钱手机没通过安全检测 麻将app哪个好 画微信表情赚钱吗 成都闪送赚钱吗现在 竞彩网游戏 微鱼科技怎么赚钱 手机上今日头条怎么赚钱 英雄联盟隐藏分查询